O nama

Salon namještaja
SCHILLER
Mostar

Više od 350 + proizvoda

U svom asortimanu raspolažemo sa velikim brojem proizvoda renomiranih domaćih i INO proizvođača

100.000 Zadovoljnih korisnika

U svom dosadašnjem poslovanju imamo veliki broj zadovoljnih korisnika koji se sa radošću vraćaju u naš prodajni centar

98% Kupaca sa pozitivnim komentarom

Većina naših kupaca je više i nego zadovoljna kupljenim proizvodima

O nama

Naša firma Schiller Company doo, osnovana je je 1996. godine kao preduzeće čija je osnovna djelatnost bila trgovina trgovina namještajem na malo, kao i opremanje ureda i poslovnih prostora. Tokom višegodišnjeg poslovanja firma je širila svoju djelatnost na trgovinu bijelom tehnikom i malim kućanskim aparatima.U cilju dugotrajnog zadovoljstva naših kupaca uspostavili smo saradnju sa velikim brojem renomiranih domaćih i INO proizvodjaca iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Poljske, Njemačke i drugih zemalja.

Bavimo se isključivo prodajom namještaja visoke kvalitete s ciljem da svaki dio namještaja, kupljenog kod nas, postane dijelom Vašeg životnog prostora za mnogo, mnogo narednih godina. Posjetom našem salonu, možete se upoznati sa jako velikim izborom asortimana u kojem svaki kupac, bez obzira na njegovo imovno stanje, i moze pronaci ono sto Vam obogaćuje Vaš životni prostor.

Naša vizija

Naša vizija je postati jedan od vodecih lidera u pružanju usluga montaze namjestaja. Zadovoljan kupac u fokusu našeg djelovanja je osnovni moto rada naših timova. Kontinuiranim profesionalnim usavršavanjem trudićemo se da našim kupcima priuštimo najsavremenija dostignuća u proizvodnji namjestaja u svim segmentima.